Skip to content
ActualitatDestacatEsportsVilafranca

El partit d’homenatge a Mohamed Idil a Vilafranca permetrà fer pous a Àfrica

mohamed idil vilafranca

Mohamed Idil “Camorro”, el jove mort en accident de trànsit el passat dia 24 d’octubre, ha deixat una forta empremta en el municipi del Pla i especialment en la família del CF Vilafranca.

Als recordatoris i mostres de dolor que es varen viure en el municipi i en el camp de futbol el mateix dia de l’accident del jove de 21 anys, s’hi sumarà el partit d’homenatge. Amb el lema “Camorro etern!!!”, serà en record del “jugador de CF Vilafranca i gran persona”, diu el cartell que anuncia la jornada que tendrà lloc diumenge, dia 5 de novembre a les 17.00 h en es Molí Nou i que enfrontarà l’equip local amb el CD Binissalem B.

Així, la recaptació del sorteig que es fa habitualment en els partits serà per enviar a la família del jove i serviran per fer pous d’aigua per a la gent més necessitada a Àfrica que duran el nom de Mohamed Idil.

Recordatori el passat dia 24 d’octubre. Foto: IG Sergi Caldentey

Diumenge en el partit no hi podrà ser present la família de Mohamed Idil perquè són al Marroc fent les tasques de repatriació. La recaptació els hi serà entregada quan tornin a ser a Mallorca.

Abans del partit de diumenge es Molí Nou guardarà un minut de silenci en record a “Camorro”. Es faran també camisetes commemoratives i els Green Boys, seguidors fidels del club, lluiran una pancarta. El club vilafranquer té la intenció si l’àrbitre ho permet d’aturar el partit en el minut 8 per fer un aplaudiment al jugador que lluïa el número vuit a l’esquena.

A banda de l’aportació d’aquest partit, també s’ha mobilitzat amics de la comunitat marroquina que recapten aportacions per fer realitat el projecte “Pous Mohamed Idil”, una iniciativa que sorgí entre l’entorn d’amics més propers i que s’ha estès a tota la gent que coneixia i apreciava al jove.

Back To Top