Skip to content
ActualitatVilafranca

Commoció a Vilafranca per la mort en accident de trànsit del jugador Mohamed Idil ‘Camorro’

mohamed idil vilafranca

A l’accident de trànsit d’aquest matí a Santanyí ha mort el futbolista del CF Vilafranca, Mohamed Idil, conegut com a Camorro. La mort del jove jugador ha provocat commoció dins el món esportiu de la vila.

El jove, resident a Manacor i que feia dos anys jugava a Vilafranca, ha mort aquest en un xoc amb una furgoneta a la Ma-4012, entre Calonge i s’Alqueria Blanca, en el municipi de Santanyí, segons ha informat el Servei d’Atenció Mèdica Urgent 061. L’accident ha tengut lloc poc abans de les set del matí, a l’alçada del quilòmetre 2,5, quan la furgoneta ha xocat contra el turisme on anava Idil. El jove manacorí ha mort a l’acte.

Aquesta era la segona temporada del jove al primer equip de Vilafranca. La temporada passada Camorro fou uns dels artífexs de l’ascens del club vilafranquer a primer regional.

CF VILAFRANCA

El Vilafranca ha expressat la seva mostra de dol mitjançant les xarxes socials i han penjat el següent comunicat:

Avui mos trobam units en un profund pesar per sa partida d’un nin excepcional, un company, un amic i un jugador exemplar, que ha deixat una petjada que no s’esborrarà mai a nies nostres cors.

No podem evitar recordar a n’en Camorro amb es seu etern somriure, sempre disposat a ajudar n’es seus companys en es camp, i també fora d’ell. Sa seva amabilitat, amistat i sa seva bondat era tot allò que el caracteritzava, alegrant ses vides de tots es que vam tenir es privilegi de conèixer-lo. Sa seva passió pes futbol era contagiosa, i es seu esperit competitiu i sa seva dedicació eren exemplars.

En moments com aquest, és difícil trobar paraules que puguin consolar es dolor que sentim. Sabem que sa seva absència deixarà un buit immens dins es nostre equip i a ses nostres vides. Però hem de recordar que en Camorro continuarà viu en es nostres cors i en es records compartits que hem viscut amb ell fins ara.

En aquests moments de tristesa, volem donar es més profund condol a tota sa seva família, a n’es seus amics més pròxims i a tots es companys i companyes d’es CF Vilafranca.

En memòria de’n Camorro, continuarem fent feina intensament i lluitant en es camp, honrant tota sa feina que ell va fer perquè a dia d’avui siguem on som i recordant sempre es seu esperit positiu i amor pes joc. Camorro, sa teva rialla sempre perdurarà dins es nostres cors.

Amb es més profund pesar i afecte, vola molt alt Camorro 💚camorro vilafranca
Back To Top