Skip to content
ActualitatEsportsPorreres

La Mitja Marató & 10 km de Porreres celebra l’11a edició dia 12 de novembre

La Mitja Marató & 10 km de Porreres es consolida en el calendari de curses de la tardor a la part forana i dia 12 de novembre assoleix l’11a edició.

El Club d’Atletisme Porreres, entitat organitzadora juntament amb l’Ajuntament porrerenc, presentà el cartell de la prova esportiva que tornarà a acollir la prova dels 21,097, els 10 km i curses infantils.

En les dues distàncies el recorregut és urbà en els tres primers kilòmetres i que posteriorment discorre per camins rurals asfaltats de fora vila fins a tornar a la plaça de la Vila.

Les inscripcions es poden formalitzar al lloc web d’elitechip fins dia 11 de novembre a les 20.00 h i les primeres 300 persones inscrites tendran una camiseta commemorativa d’obsequi.

Els corredors disposen de vestuaris, WC i dutxes per si després de la prova volen quedar al municipi del Pla. De fet, alguns dels participants en les diferents proves aprofita aquest dia per quedar a gaudir de l’ambient i la gastronomia dels bars i restaurants del municipi.

Així mateix, cal destacar que el vinent diumenge, dia 5 de novembre, tendrà lloc la tradicional Pujada a Monti-sion de Porreres que arriba ja a la XXIX edició.

Back To Top