Skip to content
ActualitatMaria de la Salut

Maria de la Salut tramita la modificació de les Normes Subsidiàries

Maria de la Salut

El passat dilluns el ple municipal feu l’aprovació inicial de la tramitació de les Normes Subsidiàries de Maria. I aquest divendres serà tot el poble qui tendrà l’oportunitat de conèixer aquest avanç del planejament urbanístic que ha de regir la vila els anys vinents.

En la plenària municipal, s’aprovà amb els vots favorables del PP, amb majoria, el vot en contra de les regidores socialistes i el vot d’abstenció de Més per Maria. Ara, segons explica el batle de Maria, Jaume Ferriol, “hi haurà una exposició pública de quaranta-cinc dies en la que els veïns que així ho considerin podran presentar les seves al·legacions”. Ferriol afegeix que “amb aquesta reunió d’aquest divendres el que volem és que els veïns puguin conèixer els motius que han duit els tècnics a fer-ho d’una determinada manera i no d’una altra. Volem que ho puguin conèixer de primera mà i puguin fer les preguntes que creguin oportunes i resoldre els dubtes amb els tècnics”.

Ara, també, l’Ajuntament de Maria ha de remetre aquesta aprovació inicial a diferents departaments supramunicipals perquè hi diguin la seva. Després de l’aprovació inicial s’hauria de fer la provisional i finalment la definitiva.

En l’actualitat Maria funciona amb unes Normes Subsidiàries del 1998. Una normativa que no és de les més antigues dels pobles del Pla.

La reunió, com indica el cartell adjunt serà al Casal de Cultura a les 19 hores.

cartell reunió Maria
Back To Top