Skip to content
ActualitatDestacatPorreres

La Policia Local de Porreres precinta la fàbrica d’ovoproductes expedientada

La Policia Local de Porreres ha procedit avui horabaixa al precinte de la fàbrica d’ovoproductes a la qual l’Ajuntament va obrir un expedient sancionador per infracció en matèria d’instal·lació, accés i exercici d’activitats. Cal recordar que en l’esmentat expedient, s’advertia l’empresa que es podria procedir al precinte de la fàbrica com així ha estat seguint un procediment administratiu que encara continua.

Des que es va obrir l’expedient que incloïa també una sanció econòmica d’un total de 50.000 €, l’empresa ha dut a terme tasques de neteja de la zona exterior de la fàbrica i sembla que s’havien reduït les molèsties a causa de les males olor denunciades pels residents d’aquesta zona del municipi del Pla de Mallorca.

En aquest sentit, cal recordar que segons l’expedient es detectaren tres infraccions greus: l’inici de l’activitat sense llicència, manca d’assegurança i manca de neteja de l’establiment i de les instal·lacions en matèria de sanitat. Sembla però que ara per ara l’empresa només ha esmenat aquesta darrera part referent a les mesures sanitàries del recinte.

DUES DENÚNCIES DE PARTICULARS

Cal recordar que el cas sortí a la llum arrel de dues denúncies de particulars. De fet, com publicà aquest digital, les persones que resideixen a aquesta zona del municipi expressaren el seu malestar per “la pudor insuportable a animal mort i ou podrit que hem hagut de patir durant aquest estiu”. De fet, l’expedient de l’Ajuntament de Porreres s’obr arran de l’esmentada denúncia de particulars per aquestes males olors i també pels renous continuats. En aquest sentit, els residents informaren i mostraren documents gràfics i sonors que, segons els denunciants, “demostren que alguns dies fan feina a les quatre de la matinada”.

Back To Top