Skip to content
ActualitatDestacatSineu

Una jove denuncia una agressió sexual un cop acabada la Mucada

fossar much23

Segons han informat les agències una jove, de 22 anys, ha denunciat una agressió sexual durant la nit del passat dilluns a Sineu.

Fonts de la investigació expliquen que el fet hauria passat devers les 22 hores de la nit, això és una hora després de donar-se per acabada la festa del Much de Reig. Expliquen que l’al·lota era a la plaça del Fossar de Sineu, espai on es desenvolupa la festa l’horabaixa de la Mucada. Allà la jove anava a orinar a un espai apartat de la via pública i dos joves s’hi acostaren per fer-li tocaments.

L’Ajuntament de Sineu, aquesta mateixa nit ha emés un comunicat que en el expressa la seva “condemna a la presumpta agressió sexual, ocorreguda anit passada al nucli urbà, i encoratja als cossos i forces de seguretat a fer totes les indagacions necessàries per aclarir els fets succeïts durant la Mucada 2023”.

A més han afegit que “des de la corporació local es recorda que el civisme i el respecte haurien de ser dues característiques inherents a qualsevol festa popular, i rebutja que s’associï el nom de Sineu amb el masclisme o la violència sexual”.

Finalment, l’Ajuntament recorda el seu “ferm compromís amb la igualtat i amb les accions formatives i informatives perquè les festes i tots els àmbits socials siguin espais lliures de violència masclista”.

Back To Top