Skip to content
ActualitatSencelles

El romanent de tresoreria de l’Ajuntament de Sencelles servirà per comprar i reformar dos aparcaments

imatge sencelles

El romanent de tresoreria són els diners que l’Ajuntament de Sencelles ha anat estalviant aquests anys gràcies als superàvits i ara, segons han explicat des de l’Ajuntament de Sencelles, es destinaran a la compra de l’aparcament de Biniali i a la reforma de l’aparcament del carrer dels Molins. Aquestes dues accions suposaran la inversió de 400.000 euros d’aquest romanent de la Sala.

El batle, Joan Carles Verd, considera que “aquest superàvit que l’Ajuntament ha anat aconseguint any rere any s’ha d’invertir en millores en les infraestructures. Aquests doblers estan millor en els equipaments del municipi que en el banc on no generen cap mena de benefici pel poble”.

El romanent amb el qual compta el consistori en aquests moments està per sobre del milió d’euros.

Back To Top