Skip to content
ActualitatPorreres

Margalida Puigserver, la pregonera més jove de les Festes de Sant Roc de Porreres

Margalida Puigserver.

Margalida Puigserver Rosselló (Porreres, 1997) es convertirà demà en la pregonera més jove de les Festes de Sant Roc. La jove porrerenca és enginyera aeroespacial i fa feina i viu a París.

Estudià a l’Escola Nova i l’IES Porreres i batxillerat tecnològic a Felanitx. Va estudiar un grau en Enginyeria en Tecnologies Aeroespacials a la Universitat Politècnica de Catalunya, a la ESEIAAT. Després un màster en enginyeria aeronàutica a la UPC. Final de master a l’ISAE SUPAERO de Toulousse. Té la titulació d’enginyeria aeronàutica francesa especialitzada en propulsió aeronàutica i espacial. Treballa a Safran Aircraft Engines.

El pregó tendrà lloc dimecres dia 9 d’agost a les 20.30h a l’Auditori municipal de Porreres després de la penjada de bandera i altres actes que donen el “sus” a les festes patronals.

Si voleu conèixer un poc més el perfil de la que es convertirà en la pregonera més jove de les festes de Sant Roc, podeu llegir l’entrevista que va concedir el passat mes d’abril a aquest digital en el marc del cicle d’entrevistes “Referents dels IES Porreres i IES Sineu”.

Back To Top