Skip to content
ActualitatAlgaida

MÉS reclama que es duguin a terme mesures per a l’estalvi d’aigua a Algaida

MÉS per Algaida, Pina i Randa ha enregistrat un escrit a l’Ajuntament d’Algaida mitjançant el qual demanen informació sobre l’estat dels recursos hídrics del municipi, que s’informi a la ciutadania i que es dugui a terme una campanya per a fomentar l’estalvi d’aigua. Així mateix, també demana que l’Ajuntament d’Algaida “posi en marxa un pla d’estalvi a mig i llarg termini amb la implicació de les associacions i famílies d’Algaida, Pina i Randa”.

En l’escrit, MÉS es fa ressò d’una notícia d’aquest digital en la qual la presidenta de la Mancomunicat Pla de Mallorca “on admetia que el municipi d’Algaida pateix restriccions d’aigua”. També esmenta les declaracions del regidor de Medi Ambient, Jaume Lliteres, que explicava que l’ajuntament ha deixat de regar les zones enjardinades de la ronda de Llucmajor per fer front a aquestes restriccions.

Els ecosobiranistes recorden que “al plenari del mes de juliol el nostre grup municipal va demanar informació sobre la situació dels pous públics del
nostre municipi, ja que aquesta és una qüestió que ens preocupa molt. La resposta de l’equip de govern va ser que no ho sabien i que ho havien de demanar a la Mancomunitat, que és qui en té les competències”.

Back To Top