Skip to content
ActualitatVilafranca

Més de 800 persones en el sopar a benefici de l’Associació Espanyola contra el Càncer a Vilafranca

El passat dissabte 22 de juliol es va celebrar a la plaça Major de Vilafranca el ja tradicional sopar benefici de l’Associació Espanyola contra el Càncer organitzat per la junta local, coincidint amb l’inici de les festes de la Beata Santa Catalina Thomàs.

L’acte té la finalitat de recaptar fons per finançar projectes d’investigació oncològica, realitzar campanyes de prevenció o proporcionar ajudes directes als malalts i a les seves famílies.

La vetlada fou amenitzada pel duo musical Xic. Tingué un èxit de participació, ja que assistiren més de vuit-centes persones, les quals participaren d’una rifa final d’obsequis aportats generosament i desinteressadament per empreses, establiments i persones anònimes. Així mateix, es posà a disposició una fila 0 per a aquelles persones que no podien acudir al sopar, però volien fer un donatiu a favor de l’associació.

Des de la junta local de l’AECC volen agrair la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca, s’Hort de sa Vall, botigues del poble i el restaurant es Cruce.

Així mateix, també destaquen la participació d’un gran nombre de voluntariat que ajudà i col·laborà en l’organització del sopar.

Back To Top