Skip to content
ActualitatPorreres

Un incendi crema una caseta en el camí de Banyeres de Porreres

Un incendi ha calcinat per complet una caseta d’eines d’una finca rústica a la zona del camí de Banyeres, el camí de darrere el cementiri que arriba fins a Montuïri.

Una gran cortina de fum que ha aixecat avui l’alarma a Porreres. El fum es podia veure des de molts indrets del poble i de més enllà del terme municipal porrerenc. Per aquest motiu, s’ha aixecat l’alarma al municipi en veure també l’helicòpter de l’IBANAT que vigilava la zona des de l’aire i el gran desplegament de recursos dels Bombers de Mallorca.

Tot i l’espectacularitat de la cortina de fum, l‘incendi ha estat controlat ràpidament per les dotacions dels Bombers de Mallorca. La Policia Local i voluntaris de Protecció Civil també han donat assistència.

Back To Top