Skip to content
AlgaidaArianyCostitxLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSant JoanSanta EugeniaSencellesSineuVilafranca

Tot pla per donar el sus a la MoboFest 2023 de Porreres

moboentradaHereveta

Ha arribat el dia. La MoboFest, el MoboFest, com li vulgueu dir, obri les portes avui a Porreres. Seran tres dies de música i festa. Una moguda sorgida al Pla de Mallorca i per a tota l’illa que preveu acollir més de 5.000 persones al llarg dels tres dies de festival.

La primera cita, avui dijous, i en petit comitè, serà a Monti-sion. Allà l’artista felanitxera, Mar Grimalt i la catalana Julieta seran les encarregades d’obrir l’edició d’aquest any. Una cita que després de Sant Joan i Lloret de Vistalegre recala per primera vegada a Porreres.

El divendres el cartell hi haurà noms com els Da Souza, Júlia Colom, Calo Vento, La Bien Querida o Nita. Artistes que es combinaran a l’escenari gran. Mentre en el petit Amulet o Bilo entre d’altres.

Dissabte serà el torn d’artistes com Temples, Joan Miquel Oliver, Renaldo i Clara i Els Pets a l’escenari gran. Miquel Serra o els esperats Ánimos Parrec a l’escenari petit, però no menys important.

Cal assenyalar que tot i tenir l’abonament dels tres dies si no estau inscrits no podreu accedir al concert del santuari. Aquest és un dels dubtes que ha donat a conèixer l’organització. I és que al santuari l’aforament és molt inferior i només s’ha facilitat l’accés a 600 persones. Així mateix, des de l’organització recomanen, en la mesura del que sigui possible que els assistents facin cotxades per accedir fins a dalt del santuari porrerenc.

Divendres i dissabte seran els dies forts del festival. A les instal·lacions del vell camp de futbol porrerenc, reconvertides en parc fa anys, els organitzadors han fet feina de valent per deixar-ho tot a punt i que els assistents trobin cada cosa al seu lloc.

Dos escenaris, una zona de jocs infantils (recordau que els menors de 12 anys tenen l’entrada gratuïta), les barres -sempre un bon lloc on recolzar-se-, la zona de descans, l’espai on es faran dos pòdcasts en directe a càrrec de Tabac i Sobrassada i Pati de butaques, tot això i molt més és la MoboFest. L’acollida que ha tengut la festa ja els primers anys a Consolació i els anys marcats per la Covid a Lloret han consolidat aquest festival com un referent musical dins el Pla de Mallorca.

A l’entrada al recinte hi haurà espai per a les food trucks, el mercadet i el Punt lila.

Pel que fa a horaris i actuacions hem d’assenyalar que s’ha previst l’obertura de portes a partir de les 18 hores i l’inici dels concerts a les 18.30. L’organització recomana que els assistents facin ús dels espais habilitats com a aparcament.

Back To Top