Skip to content
ActualitatAriany

La Fira Nocturna d’Ariany es fa gran amb la seva devuitena edició

El petit municipi d’Ariany, una de les joies i secrets del Pla de Mallorca, celebrarà aquest dissabte la devuitena edició de la Fira Nocturna d’Ariany.

Aquesta és una fita que arriba puntual el darrer dissabte de juliol. A poc a poc i sense fer molt de renou la fira s’ha fet un lloc dins el calendari festiu de l’estiu illenc. La gastronomia, l’artesania i el ball de bot són els seus tres puntals.

A la gastronomia que ofereixen els bars i restaurants de la vila s’hi afegeixen les elaboracions casolanes de les associacions i entitats que amb les seves paradetes i propostes culinàries animen la vetlada i complementen la fira. A això cal afegir-hi les paradetes d’artesania. Allà s’hi ofereixen productes fets a Ariany o a altres indrets de Mallorca. Tots ells destaquen per ser elaborats de manera artesana. En aquest aspecte l’Ajuntament d’Ariany treballa per a mantenir la qualitat de la fira.

Un altre dels puntals de la Fira és la Mostra de Ball de Bot. Una fita que s’ha consolidat al costat de la Fira i que atreu centenars de balladors de tota Mallorca. Primer hi ha les agrupacions que fan les seves exhibicions de ball. Després arriba el moment del ball obert, on tothom qui vol pot demostrar les seves habilitats amb el ball de bot.

Aquest any la Mostra de Ball de Bot comptarà amb la presència del Sarau Alcudienc, els Aires d’Andratx, l’agrupació Puig de Bonany de Petra, l’Escola de Santa Margalida, s’Eixam Mallorquí i Es Raiguer.

La música del ball obert serà a càrrec d’Es Raiguer.

fira ariany
Back To Top