Skip to content
ActualitatSineu

La vintena edició de la Mucada de Sineu ja té cartell

cartell Mucada 2023

La revista de capçalera de Sineu, Dingola, ha donat a coneixer el cartell de la vintena edició de la festa del Much de Reig i la Muca o Mucada. El cartell, cuidat al detall, és obra del fotògraf sineuer Macià Puig-gròs Massay i l’edita la Confraria Muchal Foundation.

Sota el títol de ‘XX Mucada Lliure i tropical‘, l’escena és una clara referència al ‘SOS’ dels residents a l’illa. Tot i que els mucaires deixen la porta oberta a què sigui un crit al rescat “per falta de gel” com expliquen a la revista sineuera. A la imatge zenital s’hi veu tota la comitiva del seguici festiu estirada amb tovalloles de platja, banyadors i elements de vorera de mar i que també són ben presents a la bauxa del pregó de la festa.

Però la Germandat de Cavallers Legionaris, els membres de la Policia Muquicipal, els Manolos de la Prohomonia de Damos d’Honor, els confrares dels Donants de Suc, una Egua Fufa, l’Àguila Imperial de Pol·lèntia, el timbaler del Much, els confrares de la Confraria Bipolar de Ploradores i Animadores no són animals de platja així que jeuen damunt el rostoll més característic del Pla de Mallorca.

Com és costum des de fa uns anys s’ha eliminat la data de celebració de la festa, ja que es considera que a qui li interessa ja prou s’espavila per saber-ne el net. Fa uns dies ja se celebrà en una festa -aquesta sí- sineuera al cent per cent, l’elecció del Much i Muca del bienni així com altres representants de la festa.

Amb el cartell al carrer i la data assenyalada en rosa al calendari, tot Sineu (i mitja Mallorca) ja ha iniciat el compte enrere.

cartell Mucada 2023
El cartell és obra del fotògraf sineuer, Macià Puig-gròs Massay.
Back To Top