Skip to content
ActualitatAlgaidaDestacat

Guàrdia Civil i Policia Local investiguen una allau de pintades a Algaida

La matinada de diumenge Algaida es va despertar amb una allau de pintades a diferents indrets del municipi. Fins a quatre cotxes confirmats, cases particulars i espais públics foren els llocs elegits per perpetrar escrits i pintades amb múltiples simbologies i missatges com ara l’anti turístic “Putos guiris”.

El cas està en mans de la Guàrdia Civil i la Policia Local que investiguen les pintades per poder trobar als autors. La infracció en què haurien incorregut és penal, ja que els autors haurien comès un delicte d’odi atès el contingut d’algunes de les pintades.

Aquesta setmana s’ha reunit la junta local de seguretat, una trobada ja prevista a l’agenda però que se centrà en aquest cas. Hi participà el sergent de la Guàrdia Civil, el cap de la Policia Local en funcions, la cap de Protecció Civil, el regidor de Seguretat Ciutadana, Mateu Capellà i la batlessa d’Algaida, Margalida Fullana.

La batlessa explica que “en aquesta reunió acordàrem donar màxima prioritat a aclarir aquest tema perquè no podem permetre que torni a passar. L’Ajuntament d’Algaida demanarà responsabilitats legals a les persones que hagin fet aquestes pintades”.

El perfil de twitter del digital es Saig va avançar ahir l’aparició de pintades a alguns indrets del municipi.

Back To Top