Skip to content
ActualitatCulturaDestacatLlubiMontuïri

El Pla de Mallorca gran triomfador dels Premis d’Arquitectura de Mallorca

escoleta llubí

La nit del passat dijous el Col·legi Oficial d’Arquitectes de les Illes Balears (COAIB) va fer entrega dels Premis d’Arquitectura de Mallorca. Uns guardons que arribaven a la seva vuitena edició i que han tengut un clar guanyador, el Pla de Mallorca.

L’obra que s’endugué el premi fou l’Escoleta de Llubí, anomenada ara Moixaina. Aquest és un projecte dels arquitectes Francisco Cifuentes, Sebastià Martorell i David Tapias que formen Aulets Arquitectes. Segons explicà el jurat “l’obra sobresurt per la seva encertada implantació al lloc, aconseguint dotar tots els espais d’una escala adequada per als infants i professorat”.

També s’han guardonat altres projectes que el jurat ha volgut destacar. I dos d’ells són dels arquitectes montuïrers, Irene Pérez i Jaume Mayol, TEd’Arquitectes. Aquests edificis guardonats són els de Ca na Catalina i en Joan, també de Llubí i el de Can Guillem i na Cati, a Montuïri.

És per això que deim que el Pla de Mallorca ha estat el gran guanyador d’aquests premis. Uns guardons que tenen un gran reconeixement dins el sector de l’arquitectura, ja que són els mateixos professionals, companys de professió, els que fan aquestes distincions.

Les altres obres premiades a l’edició d’aquest any que guardonava els projectes fets durant els anys 2020, 2021 i 2022, han estat Casa Esment i la Casa Son Puig i Fase 1:8 habitatges de protecció pública de Ciutat. En total, a aquesta edició dels premis s’hi han presentat més de 50 propostes.

arquitectes guardonats
Arquitectes guardonats aquest dijous pel Col·legi d’Arquitectes de les Illes Balears.
Back To Top