Skip to content
ActualitatPorreresVilafranca

Accident múltiple a la carretera de Vilafranca a Porreres

accident

Aquest migdia s’ha produït un accident entre dos vehicles a la carretera que uneix els nuclis de Vilafranca i Porreres. Un dels ocupants dels vehicles ha hagut de ser evacuat de l’interior del vehicle pels Bombers de Mallorca i ha estat traslladat amb ambulància a l’Hospital.

Al lloc de l’accident s’hi han desplaçat ràpidament efectius de la Policia Local de Porreres, Protecció Civil del mateix poble, agents de la Guàrdia Civil, serveis sanitaris amb una ambulància i els anomenats Bombers.

L’accident s’ha produït dins el terme municipal de Porreres en un punt on hi ha una corba i un petit canvi de rasant a més de camins veïnals que donen accés a la via.

Durant una bona estona els vehicles que circulaven per la carretera han estat desviats per camins secundaris.

Back To Top