Skip to content
ActualitatSencelles

Veïns del camí del Terrer Blanc de Sencelles denuncien el mal estat de la via

camí Terrer Blanc Sencelles

Els veïns de la zona del Terrer Blanc han fet arribar al Partit Popular de Sencelles la seva preocupació pel mal estat de la via. Així aquesta formació política, a l’oposició a l’Ajuntament senceller, ha fet d’altaveu de la denúncia veïnal.

PP i veïns reclamen a la Sala que “doni una solució a l’estat d’aquest, i altres, camins del fora vila del municipi”. Així, el portaveu del PP, Toni Ferragut ha aprofitat l’avinentesa per assenyalar “el lamentable estat d’abandó dels camins veïnals que discorren entre els diferents nuclis i cases del municipi”.

Per això i adverteix que “la seva situació compromet fins i tot la seguretat dels veïns i vehicles que els utilitzen”.

Ferragut ha recordat que el seu partit duia al programa electoral “un pla de millora, reparació i manteniment dels camins municipals davant de la degradació extrema a què han arribat després d’anys de manca d’inversió i abandonament per part de l’Ajuntament”.

Finalment, el PP de Sencelles assegura que durà les reivindicacions dels veïns davant el ple “per tal d’obtenir el compromís que s’actuarà de manera urgent i eficaç”.

Back To Top