Skip to content
ActualitatLloret de VistalegrePolitica

Tres regidors i el batle duran les regnes del govern de Lloret

Regidors Lloret

El passat dia 17 de juny, Sebastià Amengual (Endavant Lloret), va resultar elegit batle del poble amb un govern en minoria. Així, ara Amengual governa amb els seus tres regidors. A L’oposició hi ha el PP amb tres regidors i el PSOE amb dos.

Ara, el nou equip de govern ja s’ha repartit les àrees a executar. D’aquesta manera i, ja que són pocs regidors, cada un d’ells s’ha de fer càrrec d’un bon número d’àrees.

Sebastià Amengual, batle i amb ocupació de la batlia al cent per cent, serà l’encarregat de Medi Ambient, Agricultura, Urbanisme, Economia i Hisenda, Coordinació Municipal, Manteniment i Recursos Humans.

El regidor Toni Oliver serà qui gestionarà Cultura i Patrimoni, Interior (Policia Local, Protecció Civil), Mobilitat, Esports i Gent Gran. La regidora Cati Mari Vanrell s’ocuparà de Festes, Sanitat, Serveis Socials i Benestar, Joventut i Infància, Festes i Igualtat. Finalment, Toni Gomila serà qui gestionarà les àrees de Turisme, Comerç i Mercats, Educació, Participació Ciutadana, Cementiri i Comunicació.

A més a més, el grup d’independents de Lloret compten amb el suport d’un bon nombre de veïns que els darrers anys ja s’han implicat en ajudar a la gestió de totes aquestes àrees i que ho continuaran fent al llarg d’aquest mandat que tot just ara comença.

endavant lloret
Back To Top