Skip to content
ActualitatAlgaidaArianyCostitxLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPoliticaPorreresSant JoanSanta EugeniaSencellesSineuVilafranca

Fins a 30.972 persones cridades a votar aquest 28 de maig

Aquest 28 de maig hi ha eleccions municipals, insulars i autonòmiques. Als 14 pobles del Pla es presenten fins a 47 candidatures que pugnen per les batlies. Dels més de 40.000 habitants del Pla de Mallorca hi ha 30.972 persones que poden exercir el seu dret a vot.

El diari digital Tot Pla seguirà tota la jornada electoral. A primera hora informarem de l’obertura dels diferents col·legis electorals als 14 pobles i seguirem l’estimació de la participació al llarg de la jornada.

COL·LABORA I GUANYA UN SOPAR

També demanam la col·laboració dels nostres lectors per fer-vos partícips d’aquesta jornada. Ens podeu etiquetar amb imatges o vídeos d’anècdotes o detalls a través de la xarxes socials amb el hashtag #28MTotPla. També ens podeu fer arribar les imatges per whatsapp als telèfons 665 127 114 \ 650 422 178. Entre els participants sortejarem un sopar per a dues persones al restaurant es Revolt de Montuïri.

Així mateix per si us voleu entretenir en la jornada de reflexió d’avui aquí teniu un enllaç per ‘jugar’ amb la Llei d’Hondt. Sabeu com funciona aquest sistema? També ho podeu consultar aquí.

A més també podeu repassar aquí alguns detalls de les candidatures que se presenten a cada poble.

Si sou de reflexionar a fons o vos voleu relaxar tenim també altres articulistes d’opinió, reportatges i entrevistes amb els quals podeu passar una estona de lectura entretinguda d’aquest dissabte preelectoral.

Finalment podeu repassar la petita anàlisi poble a poble que vam fer de la situació política de la nostra comarca.

Back To Top