Skip to content
ActualitatDestacatSanta Eugenia

Santa Eugènia amplia l’aposta per l’energia solar

santa eugènia

El municipi ja va apostar per l’energia solar fotovoltaica convertint-se en un poble pioner en l’àmbit Estatal. La instal·lació sobre les teulades de l’escola va permetre al Govern produir i comercialitzar energia per primera vegada.

Ara, l’Ajuntament amplia la seva aposta amb la instal·lació de plaques a damunt la teulada de la nau de la brigada municipal (20 mòduls fotovoltaics), de la Llar de Persones Majors (30 mòduls) i sobre la coberta del poliesportiu (23 mòduls).

En total, entre les instal·lacions hi haurà un total de 35,5 kW nominal que han de servir per augmentar l’energia produïda ja en el municipi.

Cal recordar que amb el projecte del CEIP Mestre Guillemet, Santa Eugènia, fou el primer poble de les Illes Balears a generar energia neta i vendre-la a preu de cost prioritzant els consumidors vulnerables. Un total de 38 habitatges, quatre d’ells vulnerables, tres negocis, a més de l’escola mateixa se’n van veure beneficiats i ja veuen abaratida la seva factura de llum.

Back To Top