Skip to content
ActualitatEsportsMontuïri

Nous campionats del CA Montuïri: Rosa Córdoba el d’Espanya i Joan Barceló el de Balears

Els atletes del Club Atletisme Montuïri aconsegueixen nous èxits.

Dissabte horabaixa a la localitat madrilenya d’Alcalà d’Henares, es va disputar el Campionat de 10 km pista màster. L’esportista del club, Rosa Córdoba, va guanyar la prova absoluta i, per tant, el títol de Campiona d’Espanya.

Així mateix, el mateix dia, el centre de tecnificació de les Illes Balears (CTEIB) acollí el campionat de Balears sub16 i sub18. A la prova de 3000 metres Joan Barceló es va fer amb la victòria i títol de campió de Balears

Cal destacar també el tercer lloc de Víctor Vizcaíno en els 2000 obstacles i el 4t del seu germà Jorge en la mateixa prova.

Els atletes d’aquest club del Pla de Mallorca preparats per Esteve Barceló van demostrant la seva progressió temporada rere temporada.