Skip to content
ActualitatEsportsMontuïriPorreresVilafranca

L’Aleví A i el Cadet A del CE Es Pla, campions de lliga

El CE Es Pla, club integrat per jugadors dels municipis de Porreres, Montuïri i Vilafranca, ha celebrat aquest cap de setmana dos campionats de lliga, una en la categoria l’Aleví A i l’altre en la Cadet A.

D’una banda, l’Aleví A (F-7) va aconseguir una treballada victòria dins Llucmajor contra l’Espanya. Els jugadors d’es Pla varen haver de remuntar un 1-0 i guanyaren el partit 1-2. El CE Es Pla es proclama campió d’una disputada lliga després d’un mà a mà d’infart amb l’Atletic Balears que quedà finalment a tres punts de l’equip de la part forana.

Dissabte vinent, els nins de l’Aleví del CE Es Pla es jugaran el títol de campions de Mallorca amb l’Àgora Portals que ha quedat líder de l’altre grup de la mateixa categoria.

Així mateix, una setmana abans el Cadet A (F-11) de la categoria de primera regional s’havia proclamat campió de lliga en un campionat molt similar en els dels alevins, ja que quedaren també tres punts per sobre d’un històric club de Palma, el Sant Francesc.

Aquest campionat de lliga permeté als cadets del CE Es Pla jugar l’ascens a la lliga preferent.

En aquest sentit, el passat dissabte jugaren la final amb un altre club del Pla de Mallorca a la categoria cadet, el Sineu. Es Pla va guanyar 3-0 aconseguint l’ascens de categoria.

Com l’Aleví, el cadet A jugarà dissabte la fase final de la Copa Mallorca.

El cadet A després de la victòria dins Llucmajor.
Back To Top