Skip to content
DestacatEsportsMaria de la SalutSineu

Sintes, Estrems i Tauler es coronen en el primer GP Terra de Mallorca

Sineu va acollir la segona etapa del Gran Premi Terra de Mallorca i ciclisme. David Sintes tendrà l’honor de ser el primer guanyador absolut d’aquesta primera edició de la prova ciclista del Pla de Mallorca que la setmana anterior havia tengut la primera etapa al municipi de Maria de la Salut.

En la prova de Sineu del Nivell 1-2 (consultau classificacions) arribaren a meta destacats amb el mateix temps Aurelius Hornuss i David Sintes (2:26:34). Amb aquest temps Sintes es coronà com a guanyador de la general amb un temps global de 4:38:52.

Abans s’havia celebrat la prova del Nivell 3 (consultau classificacions) que guanyà Miquel Àngel Company en categoria masculina i Nuria Tauler en femenina.

Cal destacar que en la prova de Nivell 3 l’algaidí Tomeu Ballester “Quitxero”, guanyador de la primera etapa a Maria va foradar a la pujada a sa Llimonera, fet que el va fer perdre més d’un minut i, en conseqüència, el lideratge de la prova. El guanyador absolut del Nivell 3 d’aquesta primera edició del GP Terra de Mallorca i Ciclisme, fou el company d’equip de Company, Rafel Estrems. Tots dos arribaren destacats a meta.

A la classificació per equips del Nivell 3 quedà primer Inca Club Ciclista i Antoni Gelabert Club Ciclista com a segon classificat.

Al Nivell 1-2 quedà primer l’equip Qromia Cycling Club i Es port Club Esportiu com a segon classificat.

Les dues carreres de Sineu foren molt diferents de les de Maria de la Salut, ja que a la primera etapa es rodà gairebé tot el temps en grup i en la segona etapa de Sineu hi va haver atacs constants a les diferents voltes de cada carrera.