Skip to content
ActualitatEsportsMaria de la SalutSineu

Bodi Del Grosso, Anita Y. Stenberg i Tomeu ‘Quitxero’ primers liders del GP Terra de Mallorca i ciclisme

MariaGPTerra

Maria de la Salut ha tornat a viure el trull del ciclisme. De primera hora del matí i fins al migdia la plaça del poble tornava a respirar ciclisme. El sol ha acompanyat en tot moment i això no ha estat impediment per a què més d’un centenar de ciclistes, repartits en dues proves remassin amb totes les seves forces per rodar per Maria, però també, com diu la cançó “per sa Serra i per Sineu”.

Tomeu Ballester ‘Quitxero’ fou el més ràpid en la categoria de Nivell 3. Els ciclistes rodaren en tot moment en grup i l’algaidí va sorprendre en un atac al final, just en l’entrada a Maria de la Salut que li va servir per entrar amb dos segons d’avantatge sobre el segon classificat, Toni Abraham i Marc San Martin, tercer classificat.

En aquest mateix nivell corrien les dones. I Anita Yvonne Stenberg fou la primera en travessar la meta de la plaça de Maria. Segona fou Margalida Capellà i Núria Tauler tercera.

En la prova de Nivell 1 i 2 que havien de fer 94 km amb sis voltes al circuit i a la que hi havia 64 corredors inscrits la victòria fou per Bodi del Grosso que entrà en una escapada acompanyat per Roberto Ledesma o el montuïrer Sergi Amengual, entre d’altres. Aquesta carrera va tenir més moviment i ja en el segon pas per la zona de sa Serra de Sineu alguns ja anaven escapats. I així amb atacs constants va transcórrer la cursa.

Ara, el dissabte que ve a la carrera de Sineu seran Tomeu ‘Quitxero’, Anita Yvonne i Bodi del Grosso els que sortiran amb el mallot de líder.

En la resta de premis del Nivell 3 els premis han estat per:

Metes Volants: Tomeu Ballester
Premi Muntanya: Francois Xavier Brunot
Equips: Inca Club Ciclista

Junior: Guillem Riutort

Nivell 1 i 2:

Metes Volants: Bodi del Grosso
Muntanya: Roberto Ledesma
Equips: Arabay – Vas Balear

Back To Top