Skip to content
ActualitatAlgaidaCostitxEsportsLloret de VistalegreMaria de la SalutMontuïriSineu

El GP Terra de Mallorca i ciclisme torna aquest esport al Pla

ciclisme

Torna el ciclisme al Pla. Amb el nom de  ‘GP Terra de Mallorca i ciclisme’ es recull el testimoni de l’històric Trofeu Pla de Mallorca.

Està organitzat per la Federació de Ciclisme de les Illes Balears (FCIB) en col·laboració amb els clubs CC Maria de la SalutAC Sineu.

A aquesta primera edició es disputarà un Challenge per Nivells de Primera, Segona i Tercera categoria a les localitats de Maria de la Salut i Sineu. Es pot participar indistintament, si bé per figurar a la general els ciclistes hauran de finalitzar les dues etapes.

Els dies assenyalats són el pròxim 14 de maig a Maria i el 20 de maig a Sineu.

Podran participar ciclistes de les categoria Sub23 fem., Sub23, Master 60 fem., Master 60, Master 50 fem., Master 50, Master 40 fem., Master 40, Master 30 fem., Master 30, Junior fem., Junior, Elit fem., Elit, Cadet fem., Cadet.

Els corredors i corredores disputaran diferents mallots:

El mallot de líder està patrocinat per Kubota Autotécnica Sant Joan.

El mallot del premi de la Muntanya està patrocinat per Ferreria Rafel Miralles.

El mallot de Metes Volants, patrocinat per l’agència Veloviajes.

El mallot a la millor Fèmina, patrocinat per Podoactiva.

El premi Millor Classificat de 2a categoria, patrocinat per Pedro Mas Guixaire.

I el premi al Millor Júnior, patrocinat per El Rutómetro de Fernando Gilet.

Les curses compten amb premis en metàl·lic per als tres primers classificats de la General de Nivell 1 i en la categoria de Fèmines, a més d’uns elaborats obsequis de Can Company. El GP disposarà d’assistència mecànica a compte de Palma Bike Stop. De la mateixa manera, els ciclistes tindran a la seva disposició de fruita a càrrec de la Cooperativa de Sóller i suplementació de MegavRawBar

L’etapa de Maria de la Salut del 14 de maig començarà a les 9.30 per als corredors de Nivell 3 amb un recorregut que suma 49 km, amb dos passos pel Coll de Sineu, coneguda com a Sa Serra. A la cursa de 1a i 2a – a les 11 hores- seran quatre les vegades que passaran per aquesta dificultat, sumant un total de 94 km.

L’etapa de Sineu del 20 de maig començarà a les 16 hores des de la plaça des Fossar i recorrerà un nou circuit que obligarà a mantenir la tensió del pilot al llarg de tot el recorregut. El paisatge més característic del Pla de Mallorca presideix el traçat, tenint com a principal dificultat orogràfica el pas per Sa Llimonera en diferents ocasions, en funció del nivell de la cursa. A 1a i 2a ho fan en tres vegades i en 3a en dues voltes d’un total de 32 km de recorregut que uneix els municipis de Sineu, Costitx, Lloret, Pina i Montuïri.

A la web de la FCIB hi ha els Reglaments de les dues curses.

Back To Top