Skip to content
ActualitatAlgaidaEsports

L’infantil femení de l’Algaida Vòlei Club entra en el selecte club dels deu millors equips d’Espanya

L’infantil femení de l‘Algaida Vòlei Club està entre els deu millors equips d’Espanya de la seva categoria.

Aquesta passada setmana les nines entrenades per Llorenç Vallespir i Francisca Pocoví jugaren el campionat estatal a Lugo al qual accediren com a campiones de Balears.

Fins a 32 dues seleccions es donaren cita a la ciutat gallega per disputar el campionat d’Espanya i l’equip algaidí acabà en una meritòria desena posició per darrere equips de comunitats com ara Madrid, Sevilla o Barcelona.

A la Fase de Grups l’Algaida VC guanyà dos partits i en perdé un. Passà a octaus de final on foren eliminades de la lluita pel títol estatal pel Benidorm en un partit molt emocionant i disputat que acabà 3-2 i es decidí al tie-break per un ajustat 16-14. Les algaidines varen tenir un punt de partit amb 14-13 a favor, però la balança finalment es decantà cap al costat de les valencianes.

Tot i la decepció inicial de no poder passar dels octaus del final, les nines recuperaren els ànims i el mateix horabaixa guanyaren 3-1 al CV Santomera de Múrcia.

L’endemà el repte era majúscul, ja que s’enfrontaven a les campiones de Catalunya, el CV Premia dalt Maresme, a semifinals pels llocs del 9 al 12. Perderen el primer set amb un contundent 25-12 que feia presagiar un partit fàcil per les catalanes. Però les mallorquines es varen refer i varen treure el partit endavant amb una espectacular remuntada imposant-se per un contundent 3-1, amb un 4t set molt ajustat que va caure del costat de les algaidines (26-24).

A la final pel 9e lloc contra el CV Esplugues (Catalunya) les nines vàren fer un gran partit, però acabaren perdent per 3-2, en un partit que varen començar perdent el primer set. Però després de remuntar el marcador per dues vegades, al tie-break varen caure per 15-10.

Des del club valoren de forma molt meritòria aquesta desena posició en el campionat d’Espanya.

L’equip està integrat per Marina Manolache Pocoví, Rebeca Alexandra Puie, Maria Vallespir Oliver, Emma Sanchez Campins, Adriana Ramos del Pino, Anna Marijke Riera Oliver, Jule Katerina Diester, Aina Mas Pizà, Laura Pals i Barbara Antich. Entrenadors auxiliars: Joan Martí i Josep Maria Mas.

Back To Top