Skip to content
Lloret de VistalegrePolitica

Sebastià Amengual lidera la renovada candidatura d’Endavant Lloret

Endavant Lloret

El que ha estat el número dos de l’agrupació local Endavant Lloret, els darrers vuit anys, ha fet una passa per liderar el grup i optar a la batlia de Lloret.
En la presentació de la candidatura Amengual assenyalà que “tenim un equip renovat, amb moltes ganes de fer feina i que manté la mateixa il·lusió del primer dia”.
Amengual explica que la seva intenció és la de mantenir “la línia de feina d’aquests vuit anys. Han estat dues legislatures de molta feina i en les que s’han aconseguit grans fites pel poble de Lloret”.

En els primers llocs de la candidatura Amengual remarca la renovació amb persones amb experiència. En el segon lloc hi ha Toni Oliver i Catalina Maria Vanrell de número tres.
Sebastià Amengual insisteix a mantenir i reforçar el teixit associatiu. “Les persones, les associacions és la base del nostre poble. La vida de Lloret va lligada a aquestes entitats”.
Pel que fa a les propostes de futur Amengual parlà que “una de les primeres mesures serà donar una solució per al problema dels nitrats a l’aigua dins l’any vinent”.
La nova deixalleria, les Normes Subsidiàries, el passeig de Baix de sa Riba són altres de les propostes de futur d’Endavant Lloret.

EndavantLloret1
Back To Top