Skip to content
Lloret de Vistalegre

Baix de sa Riba de Lloret tendrà un passeig per a vianants

L’Ajuntament de Lloret ha posat en marxa la construcció d’un passeig per a vianants a la zona de Baix de sa Riba i que ha de servir l’escola pública amb el carrer del Vent.
Aquest serà un projecte finançat al cent per cent pel Consell de Mallorca dins el Pla d’Obres i Serveis de la institució insular.
Toni Bennàssar, batle de Lloret, explica que “serà un passeig que ha de servir per dotar de seguretat aquella zona i que permetrà connectar la zona de l’escola i de Baix de sa Riba amb el poble”.
Per a dur endavant aquest projecte la Sala s’acollirà a la pròrroga que ha previst el Consell de Mallorca per a poder licitar aquestes obres fins al pròxim 31 de juliol. La construcció d’aquest passeig arbrat suposarà l’expropiació d’entorn de dos metres de terreny a 16 propietaris. A més amb aquest passeig s’unirà el nucli poblacional dels molins amb el poble.

COST: El projecte d’aquesta obra sortirà a licitació per 480.000 euros.

A aquest projecte també s’ha previst que s’hi uneixi una ajuda de la Borsa d’Allotjaments Turístics que suposarà una inversió similar, de més de 450.000 euros i que servirà per eliminar les barreres arquitectòniques de cinc carrers de dins la vila.

Back To Top