Skip to content
ActualitatMontuïriPorreres

Les Jornades Europees dels Molins fan aturada al Pla

Molí ballester

En el marc dels Maig Europeu dels Molins, s’organitzen actes a diversos països amb la finalitat de donar a conèixer el patrimoni dels molins. Unes infraestructures que coneixem bé a tots i cada un dels pobles de Pla de Mallorca. Aquest és un patrimoni molt vinculat a les persones que habitam aquests pobles.

Per això, i dins el marc de les Jornades Europees dels Molins i el Patrimoni Moliner la direcció insular de Patrimoni del Consell de Mallorca organitza una visita a quatre molins de vent fariners que formen part de la Ruta dels Molins de Mallorca. Dues d’aquestes visites seran a Montuïri, on hi ha el molí de can Nofre, un molí de vent fariner amb casa que acull una petita exposició d’eines i blats antics. L’altra aturada al Pla serà Porreres, al molí de la possessió de Son Gornals.
Aquestes visites seran els pròxims dies 20 i 21 de maig. Per a participar-hi cal inscripció al telèfon 971 219 815 o al correu electrònic visitapatrimoni@conselldemallorca.net.

Jornades molins

Dissabte, 20 de maig, a les 10 i a les 12h
Molí de Can Garra Seca (Llucmajor)
Molí de Can Nofre (Montuïri)

Diumenge, 21 de maig, a les 10 i a les 12h
Molí de Son Gornals (Porreres)
Molí d’en Sopa (Manacor)

Back To Top