Skip to content
ActualitatLloret de Vistalegre

Lloret adaptarà la deixalleria a la normativa ambiental

Deixalleria Lloret

En els mesos que venen l’Ajuntament de Lloret de Vistalegre envestirà la reforma i millora de l’actual punt verd per convertir-lo en la deixalleria municipal i poder tenir així un espai idoni i adaptat a la normativa ambiental vigent.

El batle de la vila, Toni Bennàssar, assenyala que “es tracta d’un projecte ambiciós que ens serveix principalment per adaptar aquest espai a la normativa”. Aquesta és una tasca que a poc a poc van fent tots els Ajuntaments de l’illa en els darrers anys.

Bennàssar explica que “a més aquesta reforma ens permetrà, en el mateix lloc que ara, duplicar la capacitat d’aquest indret de recollida selectiva”.

La inversió en aquesta reforma serà de 189.000 euros.

Back To Top