Skip to content
ActualitatPorreres

L’Ajuntament de Porreres lloga cotxes de substitució pels afectats pels incendis

L’Ajuntament de Porreres ha anunciat que posarà cotxes a disposició de les persones que perderen el seu vehicle. Així mateix, també fa públic que es personarà com a acusació particular en el procediment judicial.

Les persones afectades pels incendis del passat dimarts que hagin quedat sense mitjà de transport particular tendran un cotxe de substitució que podran emprar durant un mes gràcies a un acord entre l’Ajuntament de Porreres i Abacar.

L’Ajuntament ha tancat la contractació de fins a deu cotxes de substitució per a les persones que perderen el seu vehicle en els incendis provocats per un jove de 22 anys que fou detingut el mateix dia i que ahir, dijous, la jutgessa envià a presó sense fiança.

La batlessa de Porreres, Xisca Mora, ha explicat que “consideram que en un moment com aquest, d’excepcionalitat, els poders públics hem d’actuar i estar al costat de les persones que estan passant moments difícils i complicats”. 

ACUSACIÓ PARTICULAR

Així mateix, l’Ajuntament de Porreres també ha nomenat un procurador i un misser per personar-se com a acusació particular en el procediment judicial. “Aquesta situació no es pot tornar a repetir. El meu rebuig davant fets com aquests que posen en perill els nostres veïnats i veïnades i destorben la normalitat i bona convivència del nostre poble”, ha assegurat Mora.

Back To Top