Skip to content
ActualitatAlgaida

El Consell aprova accelerar la millora de la carretera Algaida-Llucmajor

El ple del Consell de Mallorca aprovà ahir per unanimitat una moció d’El Pi per tal que el Departament de Carreteres “prioritzi i agilitzi la licitació per a les millores promeses a la carretera Ma-5010 Algaida Llucmajor”.

La moció fou defensada per la portaveu dels regionalistes, Xisca Mora: “el manteniment i millora de les nostres infraestructures viàries és un tema cabdal per garantir la seguretat dels ciutadans que en fan ús. Adequar aquestes infraestructures a les noves necessitats no és un tema menys important, dotar de vorals, ampliar l’amplada, entre d’altres són actuacions que es fan necessàries quan tenim carreteres perilloses“, ha declarat Mora.

Segons, la portaveu, “d’Algaida cap a Llucmajor van cada dematí més de 300 nins i nines a l’institut, també hi ha molta mobilitat laboral entre pobles, o malalts que necessiten anar al PAC i tots aquests utilitzen aquesta carretera que necessita mà de metge urgent”.

EL DEUTE DEL CONSELL AMB ALGAIDA

L’ampliació d’aquesta carretera és una demanda històrica que no s’ha pogut dur a terme. Recentment, en parlava la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, en una entrevista a totpla.cat. Mulet lamentava deixar la política municipal sense haver pogut veure fet aquest projecte: “Sé que no és competència municipal, però ens afecta molt a tots i tornar a passar una legislatura més quan fa setze anys que en xerram sí que m’ha quedat pendent. Tenc la sensació que havent fet el que em tocava fer com a batlessa i com equip de govern i com a regidors de tots els partits polítics, no ha arribat aquesta obra (…) és el gran deute que té el Consell amb Algaida i això sí que me’n vaig amb la sensació que estem igual: ha governat el meu partit, ha governat l’oposició i no s’ha fet. Me’n vaig trista perquè ja fa massa anys que se’n xerra i s’han fet massa voltes i no hem complit”.

Back To Top