Skip to content
PoliticaSencelles

Joan Carles Verd candidat del Pi a Sencelles

Tolo Gili Joan Carles Verd

Joan Carles Verd ha estat reelegit com a candidat del Pi a la batlia de Sencelles. Verd fa 16 anys que és batle del municipi. Així i tot assegura que”tenc ganes i il·lusió per continuar lluitant pel meu poble”.

“Fa anys vaig decidir fer la passa per ser batle i ja duc un parell d’anys. El seny i l’esforç és el que he procurat aportar durant tota la meva vida política i és el que continuaré fent anys pròxims anys si els veïnats de Sencelles, Biniali, Ruberts, Cas Canar i Jornets així ho volen”.

En la seva presentació va estar acompanyat per Josep Melià, Tolo Gili o Antoni Salas. Per als anys vinents Verd manifestà que “continuarem reclamant la ronda de circumval·lació, tan necessària per al poble, o millorarem les instal·lacions esportives amb la construcció d’un camp de futbol. Aquestes són algunes de les claus del nostre programa per la pròxima legislatura”.

Back To Top