Skip to content
ActualitatCulturaDestacatSineu

A la fi s’obrin les inscripcions per a visitar el Palau de Sineu

Visites Palau Sineu

Tal com ja va avançar TotPla.cat els pròxims dies 22, 25 i 29 d’abril el Bisbat de Mallorca amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sineu oferirà visites guiades per l’interior del convent Concepcionista o Palau dels Reis de Sineu.

El convent és una joia patrimonial que molt poca gent ha pogut visitar per dins. Cal recordar que durant 433 anys i, fins al 2016, l’espai va ser utilitzat per la vida monàstica de les monges de la Concepció. De llavors ençà, el convent ha viscut diferents intents de reobertura i darrerament s’obria la capella per a celebracions religioses.

Les visites són una de les reivindicacions de l’Ajuntament de Sineu que fa mesos va presentar tot un seguit de propostes per poder donar una nova funció al Palau i que la gent del poble i visitants el puguin conèixer.

La Sala també s’ha encarregat aquests darrers mesos d’eliminar la plaga de coloms que s’havia instal·lat a aquest vell edifici del centre de la vila. Per la seva banda el Bisbat ha duit a terme una tasca d’ordenació i catalogació dels elements de patrimoni moble existents en el convent.

Les visites previstes s’emmarquen dins la festivitat del patró de Sineu, Sant Marc. Aquestes jornades de portes obertes seran el dissabte dia 22 d’abril de 10 a 12 del matí. El dimarts 25 d’abril, festa de Sant Marc de 10 a 12 hores i de 16 a 18 hores i, finalment, el dissabte dia 29 hi haurà la darrera oportunitat per entrar, de moment, a l’espai. Serà de nou entre les 10 i les 12 del matí.

Per a poder participar cal fer una reserva prèvia a l’adreça electrònica següent: secretariageneral@bisbatdemallorca.org o al telèfon 971 214 370.

Cartell visites Palau
Back To Top