Skip to content
ActualitatPorreres

Porreres durà els serveis socials a l’edifici de la residència de Ca ses Monges

L’Ajuntament de Porreres té la intenció de traslladar el departament de serveis socials municipals a l’edifici de l’antiga residència de Ca ses Monges. És el mateix immoble on a hores d’ara s’està acabant de construir el nou centre de dia de 30 places per a persones en situació de dependència.

Així, el departament de serveis socials estaran ubicats en la planta baixa i pis per un total de prop de 300 metres quadrats. Aquest espai està ubicat al costat del que era la capella de la residència que ara utilitza Càritas com espai de roba usada. Connecta directament amb el pati del nou centre de dia, “un fet que suposarà un avantatge tant pels treballadors com pels usuaris”, explica el regidor d’Urbanisme, Jaume Martorell.

El regidor apunta que l’Ajuntament de Porreres ha sol·licitat una subvenció a fons europeus de 300.000 € per poder fer front a la reforma de l’edifici. No caldrà dur a terme cap obra estructural sinó que la intervenció anirà capa a la redistribució integral de les velles dependències. “L’edifici compleix amb el que exigeix la Conselleria d’Afers Socials i Esports quant a espai per acollir els serveis socials”, apunta Martorell.

Actualment, els serveis socials estan ubicats a l’edifici del Quarter Vell del carrer Vellet. Cal recordar que l’Ajuntament de Porreres va llançar un concurs d’idees de la mà del Col·legi d’Arquitectes de les Illes Balears per impulsar un concurs d’idees per a la seva rehabilitació. Existeix un projecte valorat en 1,2 milions d’euros. L’Ajuntament cerca finançament per poder-lo executar.

Back To Top