Skip to content
ActualitatMontuïri

L’Ajuntament de Montuïri obrirà un nou accés al CEIP pel carrer de sa Torre

El CEIP Joan Mas i Verd comptarà amb un nou accés a peu pel carrer de sa Torre. El projecte consisteix en la construcció d’una escala per pujar cap al carrer Jerònia Juan en el punt on actualment hi ha una paret de pedra d’uns tres metres d’alçada.

El cost total del projecte ascendeix a 83.000 euros i a banda de l’obertura i construcció de l’escala, el projecte inclou enllumenat, bancs i arbrat. En aquest sentit, el batle de Montuïri, Joan Verger, explica que “a part d’obrir i fer un pas que millorarà l’accessibilitat a l’escola, també quedarà una zona embellida i integrada en el paisatge”.

Pel que fa al fet de fer una escala, el batle explica que “tècnicament és la millor solució, ja que l’opció de fer una rampa no era viable a causa de les característiques orogràfiques. El pendent tan pronunciat ens obligava a fer una rampa massa llarga i per això es va descartar aquesta opció”.

Aquesta nova via també facilitarà l’accés per aquells pares que des de l’escoleta de zero a tres anys, sa Gallineta Rossa hagin d’accedir a l’escola a cercar un altre infant. Fins ara per connectar aquests dos punts s’ha de fer el carrer Emili Pou que, a la vegada, forma part de la carretera de Sant Joan, amb els problemes que això provoca.

El projecte sortirà a licitació aviat per tal que pugui executar-se els mesos vinents.

Back To Top