Skip to content
ActualitatMontuïri

Montuïri demana treure el trànsit de l’entorn de l’escola

Carrer Emili Pou Montuïri

El ple de l’Ajuntament de Montuïri va aprovar per unanimitat sol·licitar al departament de Carreteres del Consell de Mallorca que alliberi de trànsit la carretera de Sant Joan (carrer Emili Pou) i la de Porreres (carrer Ramon Llull) en el seu pas pel nucli urbà.

El batle de Montuïri, Joan Verger, explica que “volem treure el trànsit d’aquestes dues vies i desviar el trànsit que circula cap a la carretera de Lloret. No volem que passi per dins el poble”. Pel que fa a la solució, Verger apunta que “ens hem de reunir amb els tècnics de Carreteres i que ells ens donin la solució perquè és competència seva. I que un cop la tenguem la incloguin dins el Pla Director de Carreteres del Consell de Mallorca”. “Nosaltres no sabem quina és la millor solució, però sabem que ho hem de solucionar”.

Amb tot, Verger afegeix que “aquesta mesura permetria que els nins i nines puguin anar a escola a peu sense perills. Si volem educar als escolars a anar a peu, ho hem de facilitar des de les administracions. Esperam trobar una solució”.

Back To Top