Skip to content
LlubiPolitica

Catalina Figuerola la candidata del PP a la batlia de Llubí

Catalina Figuerola PP Llubí

El Partit Popular de Llubí ha proposat a Catalina Figuerola com a candidata a la batlia per a les eleccions municipals de maig de 2023. La popular s’estrena, per primera vegada, com a cap de cartell “amb molta il·lusió de dur el canvi al municipi” després d’estar com a regidora a l’oposició i assumeix la candidatura “amb molta responsabilitat”.  

Figuerola, de 46 anys i natural de Llubí, és administrativa de professió. La popular assegura que “s’ha animat a donar la passa gràcies al suport de tota la junta local i amb la convicció de poder aportar coses positives per a millorar el seu poble”. “Vull potenciar el turisme d’interior i sostenible, que impulsi l’economia local, mantenir els camins rurals, donar suport a les associacions culturals i esportives del poble, tant per joves com pels majors i agilitzar i facilitar les llicències d’obra”, ha detallat.

Back To Top