Skip to content
ActualitatAlgaidaCostitxLlubiMaria de la SalutPorreresSanta EugeniaSencellesVilafranca

Vuit pobles del Pla es banyen per l’esclerosi múltiple

Aquest diumenge, dia 14 de juliol arriba una nova edició de la jornada Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. Així hi ha un total de vuit pobles del Pla de Mallorca que s’han sumat a la campanya i el matí de diumenge se sumaran a la proposta solidària de nedar en favor de l’esclerosi.

Aquesta és una jornada que des de fa 27 anys organitza l’Associació Balear d’Esclerosi Múltiple (ABDEM). La iniciativa, que té com a objectiu visibilitzar i sensibilitzar la societat sobre l’esclerosi múltiple i donar a conèixer la tasca d’ABDEM. A la diada a més del tradicional capficó s’hi afegeix la venda de material de la campanya per recaptar fons perquè totes les persones amb esclerosi múltiple puguin accedir a serveis d’atenció i rehabilitació. Més de 55.000 persones pateixen aquesta malaltia crònica a Espanya i es creu que hi ha una prevalença de 120 casos per cada 100.00 habitants, amb una proporció de 3 dones per cada home.

Al Pla els pobles que s’han sumat a la proposta i que utilitzaran les piscines municipals per a participar d’aquesta jornada són els d’Algaida, Costitx, Llubí, Maria de la Salut, Santa Eugènia (serà l’horabaixa de les 16 a les 20 h), Sencelles, Porreres i Vilafranca. A tots els pobles llevat de Maria (11 h) la jornada començarà a les 10 hores.

Back To Top