Skip to content
ActualitatSencelles

El Partit Popular reclama reubicar l’assistència sanitària de Biniali a la rectoria

El Partit Popular de Sencelles reclama al batle Joan Carles Verd “una solució immediata perquè Biniali recuperi l’assistència sanitària“. Una funció que va deixar de prestar-se al gener en iniciar-se les obres de reforma de l’antic convent, on se situava la Unitat Bàsica de Salut (UBS) del nucli.

El regidor i portaveu del PP a l’Ajuntament, Toni Ferragut, juntament amb el regidor del PP de Biniali, Toni Sastre, afirmen que “no pot deixar-se als veïns sense assistència sanitària durant més de set mesos sense aparença de solució”. Així han anunciat que en el pròxim ple municipal, defensaran una proposta perquè el Consistori ofereixi un espai alternatiu on pugui situar-se la UBS de Biniali.

En la seva moció, els populars plantegen que, mentre durin les obres, es condicioni un local públic, com la rectoria, i se signi un acord amb el Servei de Salut perquè tornin el metge i la infermera que prestaven assistència mèdica bàsica als veïns de Biniali fins al gener.

Sastre recorda que “Biniali té molts veïnats majors als quals els és difícil desplaçar-se”. En aquest sentit, ofereix al batle la col·laboració de la seva formació per a trobar “un lloc adequat on pugui establir-se la consulta mèdica encara que sigui de manera temporal”. Per a Ferragut, “aquesta és una moció en positiu que recull una petició generalitzada dels veïns” i un “exemple del nostre compromís amb tots els sencellers i binialers”.

Back To Top