Skip to content
ActualitatMaria de la Salut

El Govern aprova la construcció del centre de dia de Maria de la Salut amb una partida d’1.232.806 €

solar centre de dia Maria

El Consell de Govern ha autoritzat el projecte de construcció d’un centre de dia a Maria de la Salut amb una capacitat per a trenta persones grans dependents. El projecte té un pressupost d’1.232.806,19 € (imposts inclosos). Aquest centre de dia va ser declarat inversió d’interès autonòmic el 10 de novembre de 2023.

El solar, ubicat al carrer Nou, 43, i cedit per l’Ajuntament del municipi, té una superfície de 834 m2, dels quals l’edifici projectat ocuparà 471,40 m². El cost total de la infraestructura seran 1.510.761,66 €, finançats amb fons propis de la Conselleria de Famílies i Afers Socials i amb fons europeus Next Generation del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (MRR).

El projecte fou presentat el passat dia 7 de juny i avui ha estat dotat econòmicament. Aquesta passa fa que, si es compleixen les previsions i els terminis, el projecte pugui estar enllestit a finals de 2025. En aquest sentit, el batle de Maria, Jaume Ferriol, explicà que “si tot va com ha d’anar, el projecte es podrà licitar i adjudicar abans d’acabar l’any i el termini de construcció és d’un any amb la qual cosa pensam que les obres podrien estar acabades a finals de l’any que ve. Esperem que es compleixin tots els terminis”.

Back To Top