Skip to content
ActualitatAlgaidaEsportsMontuïriVilafranca

El ciclista montuïrer, Tomeu Verger, dels Rodadors d’Algaida, campió de les Balears de BTT

El municipi de Son Servera fou l’escenari del Campionat de les Balears de la modalitat XCO de BTT. Fou una prova organitzada pel Club Ciclista Platges de Cala Millor i en les diferents categories participaren quasi 150 esportistes. En una d’aquestes categories, la de Màster 30, fou el ciclista montuïrer, Tomeu Verger, de les files dels Rodadors d’Algaida qui es proclamà campió de balears de la seva categoria. En la mateixa el sisè lloc fou pel també montuïrer de la Unió Ciclista Montuïri, Joan Verger.

Tomeu Verger a més del campionat aconseguit aquest cap de setmana a Son Servera ja havia aconseguit el campionat de les Balears de XCM i va quedar cinquè del campionat d’Espanya en la seva categoria.

A la categoria Elit els Rodadors d’Algaida aconseguiren el tercer i quart lloc amb Llorenç Fornaris i Kevin Yasuire. A aquesta mateixa categoria el vilafranquer, Biel Matas de l’UC Montuïri va quedar en setena posició.

En la categoria Sub23 el segon lloc fou per Jaume Muñoz del club ciclista Arabay Illes Balears de Lloret.

Back To Top