Skip to content
ActualitatCulturaSant Joan

Els Ánimos Parrec tornen amb “Brummel i bessons”

Ánimos Parrec

El grup de música de Sant Joan, Ánimos Parrec, ha presentat aquest matí a la revista digital s’Altra Música el primer single del seu segon disc, i que sortirà el pròxim dia vuit de juliol amb el títol d’En terra s’aturen.

Els Ánimos, un grup que sorgí al mateix temps que aquest digital, va presentar un dels hits de l’estiu passat Veniu a es Pla. El nou grup sorgia després d’una llarga trajectòria dels seus membres en diferents grups, especialment Sa Sini Band. Ara, després d’aquella primera proposta, Cançons velles, cançons urgents, sorgida per a poder participar de la Mobofest tornen a l’escena, després de mesos de feina i enregistraments amb En terra s’aturen.

Clicau sobre la imatge per escoltar Brummel i bessons.

Aquesta primera cançó que han presentat diu així:

El meu padrí sopava d’hora
I es colgava dejorn
Quan s’afaitava s’untava de colònia
Encara l’ensum d’aquí on som

Torrava tomàtigues damunt el caliu
I les trempava amb un poc de grell
Els agres on encara hi trobo esclata-sangs
Els em va ensenyar ell

A la portassa encetava ametlles
I es menjava els bessons
I no ho hauria deixat de fer
Ni per tots els doblers del món

Back To Top