Skip to content
ActualitatSanta Eugenia

Santa Eugènia se suma al protocol VioGen per la protecció de les víctimes de violència de gènere

L’Ajuntament de Santa Eugènia, representat pel seu batle, Pep Lluís Urraca, ha signat el protocol VioGen a la Delegació del Gobierno a les Balears.

Aquest és un acord que té com a objectiu la coordinació i col·laboració entre la comandància de la Guàrdia Civil de les Balears i l’Ajuntament per garantir el compliment de les mesures judicials de protecció a les víctimes de violència de gènere. La Policia Local de Santa Eugènia també forma part d’aquesta iniciativa. Per la part de la Guàrdia Civil qui ha signat l’acord ha estat el coronel cap de la zona, Alejandro Hernández Mosquera.

Urraca ha assegurat que “la seguretat i el benestar de tots els taujans i les taujanes són la nostra prioritat. Estem compromesos a treballar conjuntament per crear un entorn segur i protegit per a tothom, amb la finalitat de lluitar contra aquesta problemàtica que afecta la nostra societat”.

Juntament amb el municipi del Pla de Mallorca també han signat l’acord de col·laboració els municipis de Selva i Marratxí.

Back To Top