Skip to content
Mansiula

La Mansiula (XIII)

YO FUÍ A EGB

El compte de les xarxes socials Yo fuí a EGB, molt seguit arreu de l’estat ha publicat aquesta mateixa setmana una fotografia d’una antiga capsa de fils de la fàbrica barcelonina Fabra i Coats, ara reconvertida en centre cultural. La imatge està feta aquests dies a Montuïri, concretament al carrer Major, a davant una casa coneguda com a Cas Sastre. Així, la lleixa de fils segur que pertanyia a aquesta casa de sastres i sastresses. La imatge ha tengut centenars de comentaris i milers de m’agrades a Facebook o retuits a Twitter.

LA PREGONERA

Una coneguda batlessa d’un municipi limítrof amb Porreres ha fet saber que no li desagradaria, qualque any, poder fer el pregó de les festes de Sant Roc. La seva mare és d’aquest municipi del Pla de Mallorca i bona part de la seva infància la passà a Porreres. És bona coneixedora dels fets de la vila, i tot i tenir els dos peus posats a la batlia del seu poble coneix molts detalls del que passa per Porreres. Serà de veure si una batlessa d’un altre municipi aconsegueix fer el pregó al poble del costat. Se’n xerraria!

TÉNTOL

Al programa de ràdio d’IB3, presentat per la montuïrera, Margalida Mateu, i on col·labora el llorità, Toni Jaume s’hi ha fet “famós” i gairebé col·laborador assidu un exbatle del Pla. Aquest és present cada setmana a una de les seccions del programa aportant les seves opinions sobre el tema de mundà de la setmana. Aquesta mateixa setmana, dijous, però vam poder sentir com l’exbatle anà als estudis. Al programa el presenten com en Toni de Llorito, per tant, no és molt mal de deduir qui és el protagonista d’aquest téntol setmanal.

Back To Top