Skip to content
ActualitatSencelles

Sencelles actualitza les taxes del cementiri després de 14 anys de vigència

L’Ajuntament de Sencelles ha decidit actualitzar les taxes de l’ordenança del cementiri municipal després de 14 anys de vigència.

Així ho ha fet saber el Consistori senceller en un comunicat en el qual s’assenyala que “els nínxols de caràcter perpetu passaran a costar 2.000 euros, els columbaris 500 euros i els nínxols de caràcter temporal de 5 anys costaran 500 euros, prorrogables anualment amb quotes de 150 euros”.

Així mateix, es fixa una taxa de transmissions dels drets entre pares i fills i cònjuges de 100 euros i de 150 euros per la resta de transmissions, equivalents a les que s’apliquen a altres municipis. Pels enterraments i les neteges de tombes es fixen uns preus de 200 i 80 euros respectivament.

L’Ajuntament assenyala que fins al moment eren les empreses funeràries les que fixaven els preus dels enterraments i les neteges. Ara, amb aquesta mesura serà l’Ajuntament qui en fixarà el preu “per donar més transparència i seguretat als usuaris”. Finalment, s’estableix un cànon anual de conservació i neteja del cementiri municipal de 10 euros anuals per nínxol, que permetrà mantenir els cementeris en un estat òptim de neteja i preservació.

Back To Top