Skip to content
ActualitatEsportsPorreres

L’Ajuntament de Porreres fa un reconeixement als mèrits de 13 esportistes

La sala de plens de l’Ajuntament de Porreres ha acollit avui l’acte de reconeixement als mèrits esportius de fins a 13 esportistes de diferents modalitats amb la presència de familiars de les persones reconegudes i representants polítics municipals.

A l’acte hi ha assistit Joan Sastre Vanrell, campió de la Lliga Grega amb el PAOK de Salònica qui ha rebut un fort aplaudiment dels assistents i com esportista més veterà i ja avesat als micròfons, ha fet un parlament recollint el testimoni de la batlessa, Xisca Mora, qui li ha agraït el fet que sempre dugui el nom de Porreres en el món de l’esport d’elit.

Sastre ha dit que “és un plaer per mi que em cuidin tan bé i celebrar-ho tots junts”. Així mateix, s’ha dirigit a la resta d’esportistes presents dient-los que “els campions també sou tots voltros que a poc a poc anau creixent. Jo també he hagut de viure des de petit moltes coses com voltros i he anat vivint i disfrutant totes les coses que he pogut, ara ho puc viure des del primer nivell i poder dur el nom de Porreres a les màximes categories és un plaer per jo”. El lateral ha regalat una camiseta del seu actual equip a la batlessa.

S’ha procedit al lliurament d’una placa commemorativa a cada esportista destacat. A banda de Joan Sastre, l’han rebut:

Magí Rosselló Coll. Subcampió de les Balears en la categoria Elit de ciclisme a contrarellotge

Maria Rosselló Coll. Campiona de les Balears en la categoria sub-23 de ciclisme en ruta

Toni Lliteres Barceló. Campió de les Balears en la categoria M50 de ciclisme a contrarellotge 3a posició M50 de la Titan Desert del Marroc.

Paula Obrador Moll. Campiona de les Balears de pista 800 m Sub-186

Caterina Roig Garcias. Subcampiona de Mallorca en la prova de llançament de pes.

Marta Lliteras Cerdà. Subcampiona de Mallorca en la prova de llançament disc.

Apol·lònia Rigo Roig. Subcampiona de les Balears de Cros a la categoria Sub-16. Subcampiona de les Balears per equips Sub-16. Subcampiona de Mallorca de pista 100 m llisos.

Carme Tous Julià. Campiona de Mallorca iniciació conjunt i subcampiona de les Balears iniciació conjunt de gimnàstica rítmica.

Maria Bennàssar Sastre. Primera classificada categoria -69 d’aixecament de pes (Powerlifting).

Laia Gil Campos. Campiona de Lliga Fase regular de futbol sala Play off ascens a autonòmica Supercopa.

Mercè Roig Garcias. Subcampiona de Mallorca de pista 3000 m llisos.

Aina Maimó Barceló. Subcampiona de Mallorca modalitat trio aleví de gimnàstica rítmica.

L’acte s’ha celebrat després de la recent recepció en setmanes anteriors per part del Consistori a l’equip infantil masculí del Club de Bàsquet Motorisa Porreres-Campos pel seu subcampionat de les Balears i també de la plantilla, equip tècnic i directiva de la UE Porreres per l’ascens a 3 RFEF, avui ha estat el torn dels esportistes de modalitats individuals o que practiquen esports d’equip fora del municipi.

Bàsquet Porreres
Back To Top