Skip to content
ActualitatSant Joan

El santjoaner Biel Company, primer classificat Balear en el campionat d’Espanya del Kilòmetre Vertical de Valdezcaray

Primer classificat de la selecció Balear i 22 e de la general. El santjoaner Biel Company va aconseguir un excel·lent resultat en el Campionat d’Espanya de Kilòmetre Vertical a Valdezcaray.

La prova és d’una distància de 5,4 km de pujada amb 1.270 m de desnivell positiu. És una prova cronometrada que començava al poble d’Urdanta i acabava al Pico San Lorenzo, a 2.271 m d’altura, el més alt de la Rioja.

Company va arribar amb un temps de 52:56. Explica a Tot Pla que “durant la prova em vaig sentir molt bé, excepte la darrera prova, que crec que l’alçada em va perjudicar una mica”. Insisteix en el fet que “a més, el nivell és molt alt, ja que només hi van els seleccionats de cada comunitat autònoma. Venia d’uns mesos complicats amb lesions i només vaig poder entrenar bé el mes de maig. Sobretot em vaig preparar entrenant per Sant Nofre, Bonany i Sant Salvador, ja que tenc dues feines i no tenc massa temps d’anar a entrenar per la Serra de Tramuntana. És una prova molt curta, però molt intensa, ja que es corr al màxim esforç possible”.

Fora de la comarca d’el Pla de Mallorca, cal destacar que la corredora de Santa Margalida, Bel Calero, representant també de la selecció Balear va fer campiona d’Espanya d’aquesta mateixa prova.

Back To Top