Skip to content
ActualitatPorreres

Porreres reconeix la tasca a persones i entitats en la primera edició de la Gala de la Cultura

La Coral amb Sebastià Melià.

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Porreres celebrà la primera edició de la Gala de la Cultura amb l’objectiu de reunir un cop a l’any a totes les persones que participen i col·laboren en l’impuls de la cultura del municipi.

En el transcurs de la Gala es varen reconèixer a les entitats culturals del poble per la seva promoció, dinamització i foment de la cultura que duen a terme al llarg de tot l’any. Les entitats també van tenir l’oportunitat de reconèixer a persones a títol individual o pòstum, iniciatives, col·lectius, entre d’altres.

Les entitats culturals guardonades van ser la Coral de Porreres (que va proposar reconèixer a Sebastià Melià Mora), la banda de música La Filharmònica Porrerenca (que va proposar reconèixer als seus socis), l’Agrupació Cultural (que va proposar la revista Llum d’Oli), el Grup Foganya, la Batukada de Porreres (que va proposar el director Cristòfol Barceló), Les agrupacions folklòriques Aires de Monti-sion i l’Estol Porrerenc (aquesta darrera va proposar Francisca Palerm i Tomeu Taberner), Porreres TV, La Coral de l’Associació de Persones majors de Porreres (que va proposar el director Paul Heber López Castillo), Els geganters de Porreres (que proposaren a Tomeu Melià), els Gegantons, els Dimonions i els Caparrots.

A més, per part de l’ajuntament es van fer tres mencions especials a persones vinculades a la cultura del poble: Toni Juan Garcies, per la seva contribució a la difusió cultural del poble a través de Porreres Ràdio; Joan Melià Garí, per la seva contribució a la cultura i la llengua i a Aina Ferrando i Joan Mesquida, com a fundadors del Museu de Porreres.

Back To Top